Rött

Spymlan. Ni borde nappat på vårat erbjudande.
Med tanke på att era vanliga besökare snart kommer avta då ni har valt att även satsa på alternativa, enbart öldrickande, inte så välklädda, konstnärer och weirdos.

Omsättningen kommer bli lägre och den här idén kommer aldrig hålla.

Synd att inte ta vara på era vanliga stammisar.
Men vi kanske ses igen. Vi får se i morgon.

Dagens nyheter, och jag blev otroligt provocerad av det här!

I Stockholmsdelen i Dagens nyheter stod det i fredags om två tjejer som skulle ta över delar av Spymplan och vita rummet på Spybar och försöka få dit en annan publik. Som den ena tjejen kallade det: Konstnärer och weirdos.

Bara där visste jag att det här inte var någonting för mig.

Jag blev så otroligt provocerad av den där artikeln och jag var tvungen att lägga ihop tidningen flera gånger innan jag tog mig igenom texten.

Men jag har nu i efterhand insett vem boven i dramat är. Det är killen som godkände dessa alternativa bohemtjejer som umgås med folk som i vanliga fall inte hänger på Stureplan som ska få ta över dessa ställen.

Att den ena tjejen säger att hon vill ta dit sina kompisar och kompisars kompisar för att dom är roliga, visar bara hur korkad hon faktiskt är.
Vem beskriver inte sina kompisar som roliga? Men varför vill hon så gärna hänga på Stureplan?

Jag tror att vi har hittat något nytt här. Innerst inne vill de som hänger på Söder egentligen hänga på Stureplan, men eftersom att de inte passar in föraktar de Stureplan och beskriver det som ytligt och fullt med "brats".
Var kvar på Söder då!

Varför förstöra den här segregeringen överhuvudtaget?

Dessutom klagade dom över att Scandic Anglais som förut bestod av röda och blå soffor och alternativt folk togs över av kostymklädda personer och att stilen på stället blev mer diskret. Varför försöker dom göra precis samma sak med Spybar och Spymlan då fast åt andra hållet?

Jag kan hålla på och argumentera i evigheter och klaga över det här men jag ska istället göra ett val.
Jag kommer aldrig mer besöka dessa ställen.
Jag håller mig hellre till de ställen på Stureplan som faktiskt består av samma folk. Tråkiga eller inte, det är upp till var och en.

Och en sak kan jag säga, och det är att andra kommer göra samma som mig. Det här kommer inte hålla och det var ett dåligt val att försöka ta Söderfolk till uteställen på Stureplan.

RSS 2.0