Berns..........

Jag gillar inte Berns.
Men jag lät mig övertalas idag och gick dit igen. Men jag måste hålla fast vid det tidigare. Berns är inte bra!
Får det ens tillhöra Stureplan? Det är frågan alltså för folket där ser inte ut att höra till Stureplan.
Om någon har varit i Göteborg så vill jag jämföra Berns med Trärdgårn.
DJn var så otroligt dålig så det finns inte ens ord för det! Man kände inte igen en enda låt. Alla såg ut som frågetecken och försökte dansa till de konstiga låtarna. En gång slängde han in en låt från 90-talet. Och det var alltså inte en hit från 90-talet utan bara en gammal låt.
Han själv föddes väl någon gång på 70-talet och han borde byta jobb. Inte ens vin, shottar och cider kunde rädda honom. Han var en katastrof.
Han ser ut som Eric Amarillo men Eric är otroligt begåvad jämfört med denna DJ. Eric är i och för sig alltid väldigt begåvad jämfört med de flesta.
Sedan har vi klubben nere vid garderoberna. 2 35 nånting...
Vi var inne där två gånger. Där gäller lista. Och där inne finns.... Ingenting? Jo då, en DJ finns. Musiken är mer technomusik. Alltså musik utan text. Många fotar sig själva vid det stora "gosedjuret" som man möts av vid entren. Sedan finns det kanske världens sämsta sexshop men det behöver vi inte ens gå in på. Idag fick jag ut min jacka från garderoben så det var ett framsteg från Berns sida.
Nej men låt oss vara opartiska efter att jag har sagt vad jag tycker om Berns: Berns passar de som inte gillar folket och stilen som annars är på Stureplan. Alltid mycket folk. Väldigt blandat med folk. Trevliga bartenders. Stor lokal. Flera dansgolv. Balkong för de rökande. Centralt. Känt.

RSS 2.0